Je bekijkt de reis...

Tanzania
a
A
7 oktober 2015 21:07 | Door: Dorian
Even rust! Lijkt mij ook weer lekker. Slapen jullie dan nu nog steeds in de tent of nu even niet?
Wat voor werk gaan jullie doen? Hopelijk redt de auto het nu verder!Succes en spannend hoor bij een echte Masai.
7 oktober 2015 21:32 | Door: Rene
Holy smokes! Wat een afstand hebben jullie al afgelegd. Leuk om met jullie mee te lezen.
Werk-ze :)
7 oktober 2015 21:34 | Door: Dick Groen
Ik denk dat de auto toch redelijk "op" was toen jullie 'm kochten. Hopelijk gaat het nu goed.
8 oktober 2015 13:40 | Door: Ronia
De auto mankeert van alles maar toch rijden jullie als ware snelheidsduivels...life in the fast lane! :D
Liefs Ronia.
28 oktober 2015 11:27 | Door: Marjon Rath
hoi Jolien,
ik geniet elke keer weer van jullie belevenissen en ben stiekum heel jaloers! Ik was al blij dat ik een groep reeën zag bij een fietstocht door het bos, maar dit is natuurlijk niets bij wat jullie zien! Hier is het dus herfstvakantie; weet je nog wat dat is? Heb het heel fijn en ik kijk uit naar het volgende bericht!
hartelijke groet,
Marjon
9 december 2015 15:46 | Door: Leo
Hoi Jolien,
Wat een fantastische reis zijn jullie aan het maken zeg! Vooral die vulkaan in Congo doet mijn geologen hart sneller kloppen. Ik had die vulkaan laatst nog in de les besproken omdat hij zo bijzonder is met een vloeibaar lava meer, en jij bent er gewoon geweest!!!
Nog veel plezier daar en tot volgend jaar....
Groet,
Leo